Cinci cupluri au spus DA de Ziua Indragostitilor

Cinci cupluri au spus DA de Ziua Indragostitilor

Cinci cupluri de tineri giurgiuveni au ales să îşi unească destinele în faţa ofiţerului stării civile pe data de 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor. Ceremonia organizată de Primăria Municipiului Giurgiu, în Parcul Alei, a fost şi de această dată una demnă de importanţa acestui eveniment. Însoţiţi de rude, prieteni şi părinţi tinerii însurăţei, vizibil emoţionaţi au spus DA în faţa primarului municipiului Giurgiu, edilul fiind cel care a oficiat aceste căsătorii.
Evenimentul a avut loc în foişorul din Parcul Alei, care a fost amenajat de angajaţii Giurgiu Servicii Locale în ton cu sărbătoarea iubirii. La intrarea în foişor a fost amenajată o arcadă din baloane, aleile au fost împodobite cu baloane roşii în formă de inimă, iar tinerii au păşit pe covorul roşu în foişor. “ Este ziua iubirii aproapelui, deşi unii spun că sărbătoarea vine din alte ţări capitaliste, ea vine din credinţa creştină, la începutul secolul III, când sfântul Valentin căsătorea creştini cu păgâni, tocmai pentru a da libertate instinctului iubirii”- a spus primarul Nicolae Barbu.
Emoţiile au dominat deopotrivă pe toţi cei prezenţi, marşul nupţial a răsunat în tot parcul, iar florile, bomboanele şi şampania s-au regăsit pe mesele special amenajate pentru fiecare familie nou creată, de municipalitate, pe aleile din parc.
După oficierea căsătoriilor, edilul şef le-a transmis familiilor aflate la început de drum ”Casă de piatră”, atât în nume personal cât şi în numele administraţiei locale, căsnicii fericite, toate cele bune să fie în casele lor şi tradiţionalul “La mulți ani”.
Pentru cele cinci familii care au ales să se căsătorească de Valentine’s Day municipalitatea le-a pregătit şi un tort în formă de inimă şi un buchet de flori.
Începând din acest an, primarul Nicolae Barbu a spus că işi doreşte ca foişorul din Parcul Alei să devină locul în care să se oficieze căsătorii civile pe toată perioada anului cât vremea va permite, Parcul Alei fiind cel mai vechi parc din Giurgiu, un simbol ce poate fi asociat cu un moment important din viaţa unei familii la început de drum.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul Anunt privind intreruperea apei potabile

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.